Nieuws

10 jaar Adviestalent en winnaar van de TraineeBattle 2016!

Adviestalent winnaar Nationale Traineebattle 2016

Afgelopen vrijdag nam Adviestalent voor de eerste keer deel aan de jaarlijkse Nationale TraineeBattle. En meteen was het raak! Een team van 8 adviestalenten hebben na een spannende eindfinale de battle gewonnen. Het team streed met meer dan 20 teams om deze prestigieuze prijs in TivoliVredenburg te Utrecht.

De centrale opdracht waar zij aan werkten was de doorgroei van Krachtbedrijf. Krachtbedrijf is opgezet door Josette Dijkhuizen –  de Nederlandse vrouwenvertegenwoordiger bij de VN –  en richt zich op het stimuleren van het ondernemerschap bij vrouwen in een kwetsbare positie (www.krachtbedrijf.nl).

Voor Adviestalent is het winnen van de TraineeBattle een trotse beloning voor tien jaar lang intensief werken met energieke en innovatieve toptalenten met een passie voor maatschappelijke uitdagingen. Adviestalent zal Krachtbedrijf natuurlijk blijven ondersteunen bij de verdere groei!

Traineebattle

 

 

 

Gebruik deze reactie mogelijkheid op een beschaafde manier. Gebruik alleen je echte naam en niet je bedrijfsnaam. Anoniem reageren is niet toegestaan en hyperlinks naar commerciele websites zullen worden gemodereerd en eventueel worden verwijderd.

Reageer op dit bericht

* verplichte velden.

*

Vorige bericht:

Volgende bericht: