Adviestalent zoekt adviseur Zorg

Bij Adviestalent hebben we een groeiambitie in de Zorg! Een groeiende en razendsnel veranderende markt waar wij graag meer energie in willen steken.

Wij zijn op zoek naar jonge professionals met de ambitie om een bijdrage te leveren aan een betere zorg. Dit doen wij door mee te werken aan vragen die daar leven. Als adviseur in de gezondheidszorg help jij opdrachtgevers vooruit met analyses, organiseren, advies en het boeken van resultaten. Zo werken wij bijvoorbeeld in het Radboud UMC in een opdracht waarin zorgpaden in kaart worden gebracht, bij de Nederlandse Patiënten Federatie brachten wij cliëntenroutes binnen de ouderenzorg in kaart , bij ZonH faciliteren wij het gesprek tussen zorgaanbieders en zorginkopers in de regio Alkmaar en voor het Zaans Medisch Centrum vervulden wij de rol van projectsecretaris binnen het nieuwbouwproject. Kortom, divers en uitdagend!

Wat bieden we

Adviestalent biedt je een springplank in de start van je carrière in het advies- en projectmanagementvak. Je gaat als junior adviseur en projectmanager aan de slag met actuele vraagstukken en uitdagende opdrachten. Daarnaast biedt Adviestalent je een driejarig opleidingstraject, waarbij je werkt aan je persoonlijke effectiviteit en daarnaast je professionele advies- en projectvaardigheden ontwikkelt. Je krijgt de kans om je te verdiepen in relevante vakthema’s. Hierbij zullen ook trainingsmodules speciaal gericht zijn op de zorg. Training, coaching, mentoring en gaming gebeuren onder begeleiding van deskundige professionals en senioren van Twynstra Gudde. Kortom, werken in een commercieel bedrijf met een jonge werk- en leercultuur, waarin plezier, netwerken, enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling centraal staan is een bewezen basis voor de start van je carrière.

Wij zoeken jou!

We zijn op zoek naar kandidaten met een wetenschappelijke studieachtergrond (WO master), bij voorkeur in de gezondheidswetenschappen. Ook kandidaten met een bedrijfskundig profiel of een andere studie gelinkt aan de zorg zijn van harte welkom. Affiniteit met de zorg is een must, aantoonbare stage- of werkervaring in de zorg een grote pré.

recent afgestudeerd (max. 1,5 jaar ervaring);

relevante nevenactiviteiten naast studeren; brede belangstelling voor processen in organisaties; maatschappelijk engagement; een flinke dosis zelfkennis; resultaatgericht, nieuwsgierig, slim, scherp en initiatiefrijk; samenwerkingsgericht; lef om complexe vraagstukken bij de hoorns te vatten.

Op zoek naar talent? Of je talent ontwikkelen?

Vind Talent Werken bij