Solliciteren

Adviestalent werft nieuwe adviseurs!

Wij zijn op zoek naar recent afgestudeerde, talentvolle adviseurs die de ambitie hebben om organisatieadviseur en/of projectmanager te worden. Startdata zijn in het najaar welke in overleg worden bepaald: periode september tot en met november 2017. Je kunt solliciteren tot en met 15 mei 2017. Eerst kennismaken met Adviestalent? Meld je dan aan voor onze inhousedag op 12 mei 2017 door een korte motivatie met cv te sturen naar werving@adviestalent.nl. Heb je vragen over de vacature of de procedure dan kan je contact opnemen met Sophie van Leeuwen (Adviseur) via telefoonnummer: 06-51 33 73 77 of per mail: svl@adviestalent.nl.

Adviseur Adviestalent

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan? Enthousiast is om alles aan te pakken, in diverse projectrollen en vanuit de overtuiging dat je je daarmee het beste kunt ontwikkelen? Laat ons dan weten wie jij bent! Adviseurs van Adviestalent onderscheiden zich door een no-nonsense wijze van ‘mee’-werken, met gedrevenheid en energie. Het profiel dat bij ons het beste tot zijn recht komt is:

wetenschappelijke studieachtergrond in (technische) bedrijfskunde, bestuurskunde, organisatiewetenschappen en gezondheidswetenschappen;

 • recent afgestudeerd;
 • relevante nevenactiviteiten naast studeren;
 • brede belangstelling voor processen in organisaties;
 • maatschappelijk engagement;
 • een flinke dosis zelfkennis;
 • resultaatgericht, nieuwsgierig, slim, scherp en initiatiefrijk;
 • samenwerkingsgericht;
 • lef om complexe vraagstukken bij de hoorns te vatten.

Adviestalent biedt je een driejarig opleidingstraject, waarin jij je inhoudelijk verdiept in relevante en actuele vakthema’s. Daarnaast werk je aan je persoonlijke effectiviteit en ontwikkel jij je professionele advies- en projectvaardigheden. Training, coaching, mentoring en gaming doe je onder begeleiding van deskundige professionals en senioren. Het werken in een commercieel bedrijf met een jonge werk- en leercultuur, waarin plezier, netwerken en enthousiasme en door ontwikkelen groot goed zijn blijkt een bewezen basis te zijn voor de start van een mooie loopbaan.

Bij ons krijg je o.a., naast de hoogwaardige opleiding met leeftijdsgenoten, een fulltime dienstverband en een marktconform salaris met jaarlijkse groeimogelijkheden.

 

Adviseur Adviestalent ICT

Daarnaast zijn we, in samenwerking met de ICT adviesgroep van Twynstra Gudde, op zoek naar een collega met kennis van en affiniteit met ICT. Twynstra Gudde geeft advies op het gebied van ICT-strategie, ICT-architectuur, ICT-organisatie en ICT-innovatie. Dit doen ze voornamelijk in de zorgmarkt en in de onderwijsmarkt. De samenwerking tussen Adviestalent en Twynstra Gudde leidt tot een vacature waarbij je een driejarig contract krijgt bij Adviestalent en zo profiteert van het opleidingstraject en onze jong talentcultuur. Daarnaast doe je ervaring op als adviseur in opdrachten bij zowel Twynstra Gudde als Adviestalent. Een mooie combinatie. Na afloop van het 3 jarige Adviestalentraject heb je uitzicht op een contract bij Twynstra Gudde.

Voor deze vacature zoeken wij jonge talenten die voldoen aan de criteria gesteld in onze algemene vacature, met een WO – studieachtergrond in informatiekunde, informatica, kunstmatige intelligentie, ICT & Business, of een vergelijkbare opleiding. Iemand die vanuit de ICT de brug wil bouwen naar een organisatie en het adviesvak.

Als je solliciteert naar bovenstaande functie geef dit dan aan in je motivatiebrief. Je volgt dan dezelfde sollicitatieprocedure als voor de reguliere functie bij Adviestalent.

 

Sollicitatieprocedure

Hieronder lees je hoe de selectieprocedure eruitziet:

Ronde 1

In deze ronde maak je een videoboodschap van jezelf, waarin jij je in 1 minuut aan ons voorstelt. In deze boodschap:

 1. geef je aan wat je persoonlijke ambitie als adviseur is;
 2. noem je drie talenten die je denkt in te kunnen zetten in je werk als adviseur en
 3. noem je drie ontwikkelpunten waar je bij Adviestalent graag aan zou willen werken.

Laat jezelf zien zoals je bent, houd het simpel. Het gaat ons erom dat wij een goede indruk van jou als persoon krijgen. Er zijn geen goede of foute antwoorden, het gaat om jouw persoonlijke antwoord. Deze videoboodschap (als linkje van youtube) stuur je samen met jouw CV, motivatiebrief en cijferlijsten (Bachelor en Master) naar: solliciteren@adviestalent.nl.

Je ontvangt altijd een bevestiging dat we je sollicitatie hebben ontvangen. In de regel beoordelen we alle sollicitaties na de sluitingsdatum en hoor je daarna of je door bent naar de volgende ronde! Incidenteel kan het gebeuren dat we jouw sollicitatie eerder behandelen omdat deze goed aansluit bij een actuele opdrachtvraag. Dan nemen we contact met je op en passen we de procedure aan.

Ronde 2

Als jouw videoboodschap in combinatie met jouw CV en cijferlijst wordt geselecteerd, word je uitgenodigd voor een speeddate met een aantal van onze adviestalenten. Deze staat gepland op dinsdag 23 mei a.s. Daarna wordt gevraagd om onze capaciteitentest te maken.

Ronde 3

Wanneer je ronde 2 succesvol doorloopt, word je gevraagd om online een persoonlijkheidstest in te vullen, waarvan de resultaten tijdens een gesprek met een lid van het managementteam van Adviestalent met jou worden besproken. Aansluitend aan het gesprek is een rollenspel. Deze gesprekken staan gepland op 8, 9, 12 en 13 juni 2017.

Ronde 4

Als je ronde 3 succesvol doorloopt, word je uitgenodigd voor een assessmentochtend op dinsdag 20 juni a.s. Daarna hoor je zo snel mogelijk of je bent aangenomen bij Adviestalent.