Processen met een menselijke ‘touch’

Door mijn studie Sociaal & Organisatiepsychologie sta ik voor een doordachte aanpak met oog voor de mens. Het gedrag van mensen binnen groepen en organisaties fascineert mij. In mijn werk heb ik gemerkt dat het cruciaal is aandacht te besteden aan de menselijke aspecten binnen organisaties en projecten.

Na mijn master heb ik als junior adviseur ervaring opgedaan met het efficiënter inrichten van processen binnen organisaties. Hier heb ik passie ontwikkeld voor het doen van gefundeerd onderzoek naar mogelijke verbeteringen binnen organisaties. Wanneer de context en processen van een organisatie goed in kaart zijn gebracht, is een bruikbare oplossing dichtbij. De combinatie van een mensgerichte houding en inzicht in processen maken dat ik waarde toevoeg in organisaties.

Impact en energie

Bij Adviestalent krijg ik de kans om te werken aan projecten met een grote impact op onze samenleving. Hier vind ik de energie en dynamiek die ik zoek in mijn werk. Adviestalent is sterk gericht op de ontwikkeling van haar adviseurs, waardoor ik word uitgedaagd om het beste uit mijzelf te halen. Dat ik in opdrachten de uitgebreide ervaring van adviseurs bij Twynstra Gudde kan inschakelen, versterkt dit.

Kenmerken van David

Ik ben enthousiast en leergierig. Daarnaast kan ik omschreven worden als een analytische luisteraar, die door het benaderen van de ander vanuit operechte interesse, snel tot de kern van een probleem komt.

Inspiratie

De man in dit inspirerende filmpje legt de nadruk op de kracht van het stellen van de juiste vragen. Wanneer de juiste informatie beschikbaar is worden risico’s goed afgewogen en kunnen creatieve oplossingen worden bedacht. Daarnaast is de natuur in dit filmpje fascinerend, een aanrader!

Studie:
Master of Science - Social & Organizational Psychology
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij