Schakel

Na mijn studie Voeding & Gezondheid ben ik aan de slag gegaan als gezondheidsbevorderaar bij de GGD. Daar was ik betrokken bij diverse (verander)projecten waarin ik schakelde tussen rollen als (beleids)adviseur en procesmanager. Dat smaakte naar meer! Adviestalent biedt mij de mogelijkheid om verder te groeien in deze rollen en dit te doen binnen verschillende organisaties. Daarnaast is er ruimte en aandacht om mijzelf bewust te blijven ontwikkelen.

Energie

Mensen in hun kracht zetten is waar ik energie van krijg. In opdrachten ligt mijn focus op de zoektocht naar de perfecte samenwerking, waarbij iedereen het best tot zijn recht komt. Ik heb ervaring met projectmanagement in de rol als projectleider en ik heb meerdere malen met veel plezier (regionale) samenwerkingsverbanden opgezet. Mijn opdracht is geslaagd als ik mensen inspireer en de uitkomst een + een drie is.

Kenmerken Ellen

Ik ben een enthousiaste, resultaatgedreven netwerker. Vanuit mijn passie voor samenwerking breng ik mensen in beweging, leg ik snel verbanden en kom ik tot een concrete aanpak. In mijn werkwijze ben ik doeltreffend, creatief en innovatief. Ik weet complexe projecten, in wisselende omgevingen, tot een goed eind te brengen. En ook niet onbelangrijk: ik beschik over een goede portie humor en een dosis frisse energie.

Inspiratie

Organisaties vergeten vaak uit te dragen ‘waarom’ ze iets doen, terwijl daar zoveel mee te winnen is! Het ‘waarom’ gaat niet om winst, maar om wat organisaties geloven, om wat hen drijft. Geïnspireerde organisaties denken, handelen en communiceren van binnen naar buiten. Via de Golden Circle wordt uitgelegd hoe organisaties dit kunnen doen en wat het kan opleveren.

Studie:
MSc Voeding en Gezondheid
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij