Functie

Secretaresse

Met een glimlach

Na diverse banen was ik mij weer aan het orienteren op de arbeidsmarkt. Mijn oog viel op de vacature voor secretaresse bij Adviestalent, na mijn eerste sollicitatiegesprek kwam ik met een glimlach naar buiten gewandeld. Nu acht jaar later werk ik hier nog steeds met plezier!

Zien groeien, doet groeien

Het leuke aan het werken bij Adviestalent is voor mij dat ik zie hoe de adviseurs groeien vanaf het moment dat ze hier beginnen te werken tot aan het moment dat ze ‘uitvliegen’ na drie jaar. Het is wel even slikken wanneer het afscheid nadert omdat je na die drie jaar toch wat moois hebt opgebouwd met de adviseurs.

Naast de vaste werkzaamheden die ik heb, zoals de opleidingsplanning, weten de adviestalenten mij altijd te vinden voor al hun vragen, dat is het leuke van ‘spin in het web’ zijn, je hebt veel contact met collega’s en bent bij veel zaken betrokken. Gerda en ik runnen samen het secretariaat door samen te werken, elkaar te helpen waar nodig, en ook plezier te maken tijdens het werken.

Kenmerken van Jessica

Ik denk mee in de processen, ik plan, ik regel, luister naar mensen, help mensen graag, en dat allemaal nog steeds met een glimlach op mijn gezicht.

Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij