“Ook een veranderproces heeft structuur en organisatie nodig. Mensen komen in beweging als ze zien dat er echt iets verandert en (kleine) stappen worden gezet richting het einddoel”.

Blik naar buiten en naar binnen

Door mijn studie sociale geografie en planologie ben ik breed geïnteresseerd in regionale en sociaal-economische ontwikkelingen van Nederland en daarbuiten. Ervaringen in het buitenland leerden mij om mij staande te houden in snel veranderende, en nieuwe omgevingen. Bij Adviestalent stort ik mij met hetzelfde enthousiasme op maatschappelijke ontwikkelingen die in Nederlands plaatsvinden. Tevens biedt het mij de kans om mijzelf professioneel te ontwikkelen via een gedegen opleidingstraject en het samenwerken met de ervaren adviseurs van Twynstra Gudde.

Verbonden met de wereld om mij heen

Dankzij mijn nieuwsgierige aard duik ik graag op nieuwe vraagstukken en maak mij deze snel eigen. Ik werk graag aan opdrachten die ‘er toe doen’ en die spelen in het fysieke domein. Ik zoek binnen een opdracht assertief naar inhoudelijke informatie en ben niet bang om kritische vragen te stellen. In de omgang ben ik een rustige communicator die een goede dosering weet aan te brengen: bondig en to the point. Ik ben in staat om de diverse wensen binnen een projectteam te bundelen terwijl ik rekening houd met ieders inbreng en deelname aan het proces.

Kenmerkend voor Jurriaan

Ik ben een enthousiaste doorzetter die in hoog tempo vaart zet achter zijn klussen en doelgericht werkt naar een succesvol eindresultaat.

Inspiratie

Adviseurs worden regelmatig geconfronteerd met uitdagende situaties en moeilijke vragen in hun werk. Onderstaand filmpje laat zien dat de meest complexe vragen op een simpele en overzichtelijke wijze kunnen worden beantwoord.

Studie:
Master Human Geography
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij