Verdieping en verbreding

De zorg beter, slimmer en efficiënter maken om de beste zorg te leveren voor patiënten en cliënten, daar word ik enthousiast van. Tijdens mijn werk als project-assistent binnen het RadboudUMC heb ik kennis gemaakt met de advieswereld, de zorgsector en het verbeteren van processen. Mijn studie Facility Management en master Bedrijfskunde hebben mij een brede basiskennis gegeven. Deze kennis wil ik graag verder ontwikkelen, zowel binnen als buiten de zorg. Bij Adviestalent kan ik mijn kennis verdiepen en verbreden, met daarbij volop ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Verbeteren en verbinden

Ik ben altijd bezig met kijken naar wat er beter kan. Hoe kan ik zaken zo inrichten dat er zo min mogelijk verspilling is. Ik ben geïnteresseerd in mensen en processen. Daarbij luister ik actief en met aandacht naar anderen om te komen tot de oorzaak van het probleem. Voor mij is het belangrijk om in projecten een goed resultaat neer te zetten in samenwerking met verschillende partijen en daarbij kennis en ervaring op te doen.

Kenmerken van Manon

Enthousiast, betrokken, resultaatgericht. Met een gezonde dosis humor ga ik aan de slag om zowel mijzelf als mijn omgeving te verbeteren!

Inspiratie

Prof. Sumantra Ghoshal laat in dit filmpje zien dat onze omgeving voor een groot gedeelte bepaalt wat wij als werknemers kunnen bereiken. De hitte van Calcutta (India) zorgt ervoor dat we veel minder kunnen bereiken en minder gemotiveerd zijn dan wanneer we ons zouden bevinden in een lenteachtige omgeving als Fontainebleau (Frankrijk).

Studie:
Master Business Administration -Organisational Design & Development
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij