Passie voor de publieke zaak

Al sinds mijn middelbare schooltijd ben ik gefascineerd door het openbaar bestuur en samenwerking in en tussen overheden. Tijdens mijn studie Bestuurskunde is de interesse voor de publieke zaak alleen maar gegroeid. Mogen werken bij Adviestalent zorgt voor een grote variatie in omgevingen en opdrachten, en dat alles met hart voor de publieke zaak. Dat spreekt me enorm aan.

Dol op complexiteit

Ik ben dol op (organisatorische) puzzels; zoeken en schaven tot er een oplossing is voor een probleem ligt mij erg. Dat is begonnen bij een grootschalige reorganisatie van het middelbaar onderwijs in Zuid-Limburg waar ik als leerling bij betrokken was. Ook heeft het me geholpen bij het oprichten van twee verenigingen in het Nijmeegse studentenleven. Mensen bij elkaar brengen en zorgen voor gezamenlijk resultaat, blijven altijd de belangrijkste kernwaarden in mijn werk.

Kenmerken van Mark

Snel schakelen, duidelijk communiceren, goede structuren vinden; dat zijn eigenschappen die mij goed passen. Ik sta altijd open voor nieuwe omgevingen en uitdagingen.

Inspiratie

Onderstaand filmpje van Niek Janssen raakt me nog steeds net zo erg als toen ik bij deze presentatie in de zaal zat en het voor het eerst hoorde. Het gaat over vertrouwen, de kracht van verhalen en het belang om soms los te laten wat we denken dat waar is.

Boekrecensie(s) van Mark Buck

  • Da’s toch logisch
Studie:
Master Bestuurskunde - Organisatie & Management
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij