Afwisseling!

Tijdens mijn studie Sociologie heb ik een brede interesse ontwikkeld voor maatschappelijke kwesties, groepsgedrag en de dynamiek in een samenleving. Dit in combinatie met mijn fascinatie voor (organisatie)cultuur maakte de keuze om te solliciteren bij Adviestalent gemakkelijk, en hier vind ik dan ook genoeg uitdaging!

Het boeiende aan organisaties en processen zijn voor mij de mensen en de omgeving die erachter schuilgaan; soms lastig te doorgronden en soms gemakkelijk te beïnvloeden, maar altijd afwisselend! Verandering is hierin voor mij van grote waarde. Het geeft een kick om samen hiermee aan de slag te gaan en te zorgen voor structurele en breed gedragen oplossingen.

Wat kan ik toevoegen?

Ik kijk af en toe nét wat anders tegen zaken aan wat en ik vind het ontzettend leuk om mensen in staat te stellen om beter te werken. Gecombineerd met een gezonde dosis lef en humor pak ik graag dingen aan.

Omdat ik een goed gevoel heb voor verhoudingen ben ik snel in staat om draagvlak te creëren en benut ik de sterke eigenschappen van anderen. Bovendien zorgt deze open houding ervoor dat ik me altijd interesseer voor verschillende standpunten en de mening van een ander.

Wat inspireert mij?

Ik houd enerzijds van de omgang met anderen, maar kom anderzijds ook erg graag in de natuur. De stilte en de sereniteit geven me rust en laden me op. Tijdens mijn studententijd in Utrecht werd ik geconfronteerd met een enorme print van Andreas Gursky’s “Rhein 2”. Deze prachtige foto inspireerde mij en doet dat nog steeds, omdat het een bepaalde rust, eenvoud, symmetrie en schoonheid uitstraalt.

Deze schoonheid is overal om ons heen te vinden, je moet soms alleen nét even anders kijken.

Studie:
Msc Policy and Organisation Analysis
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij