Bestuur & Bedrijf

Ik ben bij Adviestalent gaan werken, omdat dit een organisatie is met ontzettend slimme, jonge mensen die organisaties echt verder willen helpen. Ik heb Economie, Bestuur & Managent gestudeerd in Leiden en de master Business Adminsitration, Strategy in Amsterdam. Door deze combinatie van bestuurswetenschappen en bedrijfskunde probeer ik het algemeen belang na te jagen, zonder een efficiënte aanpak uit het oog te verliezen.

Hoe ga ik te werk?

Bij een opdracht combineer ik scherpe analyses met een goed gevoel voor verhoudingen en belangen. Bij mijn opdracht in het projectteam nieuwbouw Isala Diaconessenhuis merk ik dat laatstgenoemde erg van pas komt, gezien alle verschillende betrokken partijen bij dit bouwproces. Daarnaast ga ik zelfstandig te werk, en pak ik snel verantwoordelijkheid op. Ik wil altijd ‘winnen’, wat er voor zorgt dat ik ook met mijn opdrachtgever graag resultaten wil boeken.

Inspiratie

Onderstaand filmpje laat het verhaal zien van Leicester City, een voetbalclub uit Engeland. Na een jaar eerder bijna gedegradeerd te zijn, maakten zij het onmogelijke waar en wisten ze met een minimaal budget kampioen te worden in de grootste voetbalcompetitie ter wereld. Dit kon alleen tot stand komen door een uitstekende strategie, goede samenwerking en keihard werken; iets wat ik op mijn werk ook graag in de praktijk wil brengen.

Studie:
Msc. Economie, Bestuur en Management
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij