Brede blik en doelgericht

Door mijn studies heb ik een brede kijk op de samenleving, waarbij ik juridische aspecten, politieke sensitiviteit, organisatiekundige inzichten en de overtuigingen van de betrokkenen met elkaar verbind. Die brede blik, samen met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen, is wat mij typeert. Daarnaast heb ik als junior beleidsmedewerker al ervaring opgedaan met projectmatig werken in dynamische contexten.

Wat kan ik toevoegen?

Ik ben gewend om altijd vanuit verschillende perspectieven naar een vraagstuk te kijken. Juist daardoor heb ik snel oog voor de belangen die in het spel zijn en zoek naar manieren om die samen te brengen. Graag verbind ik die inzichten aan concrete acties en stappen. Ik kom snel tot de kern, ben zeer doelgericht en houd van aanpakken. Juist als het erop aankomt.

Inspiratie

Van kwetsbaar zijn leer je het meest. Dat geldt niet alleen voor personen, maar ook voor organisaties. Dit filmpje inspireert mij eerlijk te zijn over mezelf en om kwetsbaarheid als het begin van het antwoord op organisatorische en maatschappelijke vragen te zien. Zo komen we echt verder.

 

Studie:
MSc International Law and Legal Studies en MSc Theology and Religious Studies
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij