Enthousiast en gedreven

Ik ben gedreven en enthousiast. Vanuit mijn studieachtergrond heb ik altijd geleerd om problemen vanuit een breed perspectief aan te vliegen, deze manier van kijken pas ik ook toe in mijn opdrachten. Op deze wijze ben ik in staat om op verschillende vakgebieden snel te schakelen. De uitdagende en diverse combinatie van opdrachtgevers van Adviestalent en de inhoud van de opleiding maakt dat ik elke dag kan groeien als adviseur. 

Samenwerking met concrete resultaten

Door samen met anderen concrete resultaten te bereiken raak ik geïnspireerd en gemotiveerd. Tijdens mijn studietijd heb ik bijvoorbeeld voor Stichting KEI in Groningen het proces begeleid tot het komen tot een lange termijn beleid. Mijn kracht zit hem in de samenwerking met anderen en het kunnen vertalen van ambities en complexe situaties naar operationele stappen. Alleen zo komen de resultaten er. Deze stap naar concreetheid kenmerkt mijn instelling. Samen doelstellingen bereiken gaat mij ook gemakkelijk af door mijn relatiegerichte instelling.

Kenmerken Theo

Kenmerkend voor mij zijn nauwkeurigheid, enthousiasme en resultaatgerichtheid. Ik sta altijd open om nieuwe wegen in te slaan en nieuwe zaken te leren.

Inspiratie

De KNVB werkte aan de vitaliteit van haar verenigingen. Om het project een positieve draai aan te geven werd het filmpje ‘Back to Basics’ uitgegeven. Hierin is een analyse van een probleem gecombineerd met een nieuwe manier van presentatie, om zo mensen te inspireren en tot nieuwe werkwijzen te komen. Hierin wordt ook naar oud advies ‘alles onderzocht, en het goede behouden.’ De doelstelling, werkwijze en presentatie inspireren mij om in organisaties en processen te zoeken naar verbetering.

Referentie project(en)

Boekrecensie(s) van Theo Sikkema

Studie:
Master European Studies
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij