Een open onderzoekende blik

Ik ben breed geïnteresseerd in de interactie tussen overheid en samenleving. Mijn studies geschiedenis en conflict studies hebben mij getraind om complexe vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en systematisch te analyseren. Als docent heb ik bovendien ervaring opgedaan met het coachen en motiveren van groepen. Van nature ben ik nieuwsgierig, enthousiast en leg ik gemakkelijk contact; eigenschappen die goed van pas komen in de afwisselende werkpraktijk van Adviestalent. De combinatie van werken aan diverse opdrachten met maatschappelijke impact en de nadruk op persoonlijke en professionele ontwikkeling bij Adviestalent is mij daarom op het lijf geschreven.

Duurzame resultaten

De uitdagingen waar organisaties in onze hedendaagse maatschappij mee te maken krijgen vragen om het verbinden van mensen met verschillende blikken en soms tegengestelde belangen. In mijn aanpak heb ik daarom aandacht voor zowel de inhoudelijke kant van een vraagstuk als voor de menselijke kant. Ik lees, luister en kijk eerst goed naar mijn omgeving, daarna ga ik over tot actie. Doordenking en inlevingsvermogen leiden tot concrete resultaten die duurzaam zijn en werken. Zo heb ik een advies geschreven voor een onderwijsinstelling, waarbij juist die praktische aanbevelingen door de opdrachtgever werden gewaardeerd.

Kenmerken van Tom

Onderzoekend, oplossingsgericht en een teamspeler die scherp kan zijn als dat nodig is.

Inspiratie

Mensen hebben de kracht om in samenspel met hun omgeving de structuren waarin zij werken te veranderen. Het filmpje ‘wolves change rivers’ is hier een mooie metafoor voor.

Studie:
Master Conflict Studies and Human Rights & Educatieve Master ‘U-Teach’
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij