Vooruitgang en verandering

Tijdens mijn studie Internationale Betrekkingen heb ik me bezig gehouden met valkuilen voor internationale organisaties bij de implementatie van beleid. Het blijkt voor internationale beleidsmakers vaak lastig om zich in te leven in hun doelgroep, waardoor potentieel goede ideeën niet aanslaan. Successen worden juist behaald door tijdens het proces effectief te blijven communiceren. Het belang van een gedegen voorbereiding en communicatie heb ik ook ervaren als beleidsadviseur in de dynamische omgeving van het Europees Parlement. In mijn werk ben ik dan ook altijd op zoek naar manieren waarop een proces, organisatie of team beter kan functioneren. De ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling die Adviestalent biedt, sluit hier goed op aan.

Doelgericht en mensgericht

Door actief te luisteren naar de opdrachtgever en rekening te houden met de context, bereik ik duurzame resultaten. Ik breng structuur aan in chaotische omgevingen en bouw graag mee aan veranderingen. In discussies kom ik snel tot de kern en met humor en een helikopterview weet ik ingewikkelde materie ook voor anderen toegankelijk te maken.

Kenmerken van Yvonne

Mijn aanpak kenmerkt zich door optimisme, inlevingsvermogen en doelmatigheid. Bij tegenslagen laat ik me niet uit het veld laten slaan, maar ga ik juist de uitdaging aan.

Inspiratie

Deze video laat zien dat verandering niet ontstaat door goed leiderschap alleen, maar ook doordat anderen mee willen (en durven) doen. Als een goed idee toegankelijk, duidelijk en zichtbaar is, kunnen zelfs onconventionele ideeën uitgroeien tot een succes in de praktijk.

Boekrecensie(s) van Yvonne Hage

  • Singletasking: Get More Done-One Thing at a Time
Studie:
Master International Relations and Affairs
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij