Tijdelijke versterking

Toptalent op detacheringsbasis

Tijdelijke versterking voor projecten en programma’s

Adviestalent biedt toptalent aan in tijdelijke opdrachten. Op detacheringsbasis helpen we u met het aanpakken van complexe vraagstukken. Of jonge mensen met bescheiden werkervaring wel goede resultaten kunnen boeken? De resultaten die we telkens weer boeken voor onze opdrachtgevers (zie hieronder een selectie) spreken voor zich.

LogosBedrijven

Succesvolle mix om klussen te klaren

Onze begeleiding gecombineerd met de frisse blik en de denkkracht van onze young professionals blijkt een succesvolle mix om de klus te klaren. De doorlopende opleiding en begeleiding die Adviestalent biedt, levert hen het juiste gereedschap op om flink aan te pakken.
Onze hoogopgeleide toptalenten werken op detacheringsbasis voor onze opdrachtgevers. Vaak gaan zij aan de slag als project- of programmasecretaris, analist of junior projectleider. Plannen opstellen, projectvoortgang bewaken, bijeenkomsten organiseren, teamleden scherp houden, noem maar op.
Het enthousiasme en de energie van onze talenten biedt veel voordelen. De frisse blik van een young professional helpt om complexe processen in goede banen te leiden. Bovendien opent onze neutrale positie deuren die bij veranderingsprocessen voor anderen in de organisatie gesloten blijven.

Kwaliteitsgarantie van Twynstra Gudde

Tijdens de opdrachten voor onze klanten worden onze adviseurs vanuit Adviestalent en Twynstra Gudde procesmatig en vakinhoudelijk begeleid via opleidingen en trainingen. We hechten veel waarde aan het ontwikkelen van project- en adviescompetenties en werkmethodieken. De inhoud staat voorop, dat is wat ons onderscheidt.
Zo biedt Adviestalent de sprankeling van toptalent, met de kwaliteitsgarantie van Twynstra Gudde.

Een slimme manier om talent te selecteren

Na het driejarige programma binnen Adviestalent kunt u onze adviseur of projectleider een aanbieding doen voor een baan. Een slimme, efficiënte manier om talent te selecteren en te binden: tijdens de opdracht ondervindt u zelf wat onze young professional kan en of hij/zij bij uw organisatie past. Ieder jaar stromen zo’n tien Adviestalenten uit, veelal naar onze opdrachtgevers of naar Twynstra Gudde.