Wat bieden we en wie zoeken we

Bij ons krijg je naast de hoogwaardige opleiding met leeftijdsgenoten, een fulltime dienstverband en een marktconform salaris met jaarlijkse groeimogelijkheden.

Als adviseur bij Adviestalent help je opdrachtgevers in de publieke sector en gezondheidszorg vooruit met analyses, organiseren, advies en het boeken van resultaten. Daarmee werk je aan actuele vraagstukken en draag je bij aan de duurzame organisaties van de toekomst.

Wat bieden we

Adviestalent biedt je een springplank in de start van je carrière in het advies- en projectmanagementvak. Je gaat als junior adviseur en projectmanager aan de slag met actuele vraagstukken en uitdagende opdrachten. Daarnaast biedt Adviestalent je een driejarig opleidingstraject, waarbij je werkt aan je persoonlijke effectiviteit en daarnaast je professionele advies- en projectvaardigheden ontwikkelt. Je krijgt de kans om je te verdiepen in relevante vakthema’s. Training, coaching, mentoring en gaming gebeuren onder begeleiding van deskundige professionals en senioren van Twynstra Gudde. Kortom, werken in een commercieel bedrijf met een jonge werk- en leercultuur, waarin plezier, netwerken, enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling centraal staan is een bewezen basis voor de start van je carrière.

Wij zoeken jou!

We zijn op zoek naar kandidaten met een wetenschappelijke studieachtergrond in (technische) bedrijfskunde, bestuurskunde, organisatiewetenschappen en gezondheidswetenschappen;

  • recent afgestudeerd (WO master);
  • relevante nevenactiviteiten naast studeren;
  • brede belangstelling voor processen in organisaties;
  • maatschappelijk engagement;
  • een flinke dosis zelfkennis;
  • resultaatgericht, nieuwsgierig, slim, scherp en initiatiefrijk;
  • samenwerkingsgericht;
  • lef om complexe vraagstukken bij de hoorns te vatten.

Adviestalent gelooft in de kracht van diversiteit. De verschillen in achtergrond, studie, ervaringen en persoonlijkheden van onze adviseurs verbreden onze blik. Het is onze ervaring dat diverse teams nieuwe perspectieven bieden en tot creatievere, innovatievere en betere oplossingen komen. Daarom streeft Adviestalent er door middel van verschillende initiatieven naar om een diverse en inclusieve organisatie te zijn.

 

Op zoek naar talent? Of je talent ontwikkelen?

Vind Talent Werken bij