Project- en Programmamanagement

Als secretaris of (junior) projectleider nemen onze adviseurs werk uit handen van bestuurders en (project)managers. Hierbij zorgen korte lijnen voor efficiënte communicatie en besluitvaardigheid. Met energie, vasthoudendheid, inhoudelijke kennis en organisatietalent leiden wij complexe projecten in goede banen.

Project- en programmamanagement

Als programmasecretaris of bijvoorbeeld junior projectleider helpen onze young professionals u om meters te maken. Zo kunt u zich als senior projectleider of programmadirecteur richten op de hoofdlijnen en de complexe issues. We zijn er om de voortgang te bewaken, acties op te zetten, strategisch mee te denken, teamleden scherp te houden en resultaat te realiseren. Onze adviseurs zijn bekend met verschillende projectmanagementmethoden waaronder lean, agile, scrum en de project- en programmamangementmethoden van Twynstra Gudde. Hierdoor kunnen ze snel aansluiten bij uw project of programma. Of u nu een trambaan wilt bouwen of een wet gaat invoeren, onze talenten houden het overzichten, zorgen voor focus en leveren resultaat. Onze adviseurs helpen u onder andere met:

  • planningen opstellen, projecten/programma’s structureren;
  • projectvoortgang bewaken, sturen op resultaat;
  • bijeenkomsten organiseren;
  • teamleden scherp houden.

Om het overzicht over uw project of programma te houden hebben wij een aantal tools tot onze beschikking. Zo kunnen wij voor u een doel-inspanningen netwerk of projectdashboard maken.

Een Doelen-Inspanningen-Netwerk (DIN) is een visuele weergave van de hoofdambitie, vertaald naar subdoelen en daaronder de inspanningen die daarvoor bestaan of gewenst zijn.

Een projectdashboard levert in één oogopslag inzicht in de voortgang van uw project. Informatie over de financiën, risico’s en issues en de oplevering van belangrijke milestones wordt zodanig verwerkt en samengevat dat u op regelmatige basis een up to date inzicht heeft in het project.

 

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij