Versnellingskamer

Wilt u snelheid en structuur in brainstorm of besluitvormende processen brengen? Maak gebruik van de Versnellingskamer®!

U wilt graag snel tot besluitvorming van een strategisch plan of beleid komen, maar tegelijkertijd draagvlak creëren. Of misschien wilt u brainstormen over innovatieve oplossingen voor een bepaald probleem, zonder dat daarin enkele mensen de boventoon voeren. In dat geval kan een sessie met de Versnellingskamer® u verder helpen.

De Versnellingskamer® is een interactieve, gestructureerde en efficiënte methode om met groepen op eenvoudige wijze tot beslissingen te komen. Met behulp van software, die toegankelijk is vanaf eigen devices of door ons meegebrachte tablets, geven deelnemers gelijktijdig antwoord op door u gestelde vragen of stellingen. Deze antwoorden kunnen plenair worden besproken of verder uitgewerkt in vervolgvragen in de Versnellingskamer®. In korte tijd haalt u zo veel input op, waarbij de mening van elke deelnemer gelijkwaardig is.

Adviestalent biedt de technische ondersteuning en de inhoudelijke begeleiding van de Versnellingskamer® sessies. Door de uiteenlopende mogelijkheden van de Versnellingskamer®, kunnen we deze altijd naar uw wens inrichten. Een sessie met de Versnellingskamer® vindt bij u op locatie plaats en varieert in duur en aantal deelnemers afhankelijk van de vraag. Na afloop van een sessie ontvangt u van Adviestalent een rapportage waarin alle input uit de Versnellingskamer® is terug te vinden. Adviestalent regelt het proces van begin tot eind voor u.

Wilt u meer weten over de Versnellingskamer®? Neem contact op met Adviestalent via tgs@adviestalent.nl of 06-22817839 of kijk op http://versnellingskamer.nl

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij