Over ons

Adviestalent helpt bedrijven en instellingen hun daad- en innovatiekracht te versterken door de inzet van talentvolle jonge professionals voor tijdelijke opdrachten. Wij helpen onze opdrachtgevers vooruit met analyses, organiseren, advies en het boeken van resultaten.

11
Jaren ervaring
35
Adviseurs
742
Tevreden opdrachtgevers

Adviestalent resultaat met toekomst


Adviestalent is de springplank voor jonge professionals in de start van hun carrière in het advies- en projectmanagementvak. In een verdiepend opleidingstraject wordt als belangrijk resultaat de duurzame inzetbaarheid van jong talent vergroot, gericht op de dynamiek van de samenleving waarin wij leven. Hierbij ontstaat een netwerk van reflectieve professionals, die de wereld als serious playground tegemoet gaan, zoekend naar oplossingen die werken.

Divers talent voor de toekomst


Onze adviseurs zijn wetenschappelijk opgeleid. Diversiteit staat hoog in het vaandel bij Adviestalent. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij. Adviestalenten worden dan ook geselecteerd op basis van hun talent, drive, eigenheid en authenticiteit. Adviestalent leidt deze toppers op via werkervaring, coaching en educatie. Zo dragen we graag bij aan het opleiden van mensen die in de toekomst een leidende rol in de maatschappij en de organisaties van onze klanten gaan spelen. Na het driejarige programma binnen Adviestalent kunnen opdrachtgevers onze adviseur of projectleider een aanbieding doen voor een baan. Een slimme, efficiënte manier om talent te selecteren en te binden.


Twynstra Gudde op de achtergrond


Adviestalent heeft vijfendertig breed inzetbare, wetenschappelijk opgeleide adviseurs en projectmanagers in dienst. Selectie vindt plaats via een stevig assessment. Wie daar door komt bieden we een driejarig contract aan. Tijdens de opdrachten voor onze klanten worden onze adviseurs vanuit Adviestalent en Twynstra Gudde procesmatig en vakinhoudelijk begeleid via opleidingen en trainingen. We hechten veel waarde aan het ontwikkelen van project- en adviescompetenties en werkmethodieken. Adviestalent biedt de sprankeling van toptalent, met de gedegen vakkennis en kwaliteit van Twynstra Gudde.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen


Adviestalent gaat verantwoord om met de omgeving waarin wij opereren: opdrachtgevers, medewerkers, aandeelhouders en de maatschappij als geheel. We moeten de bronnen waaruit we putten, duurzaam in stand houden. Dat besef is in alle geledingen van ons bureau verankerd. Wij zijn ons bewust van onze effecten op het individu, het milieu, de economie en de maatschappij. Concreet zetten wij ons in voor maatschappelijke organisaties via onze expertise op het meten van impact. Meer over MVO en impact meten: Lees meerAcademy voor talenten van onze opdrachtgevers

Via de Adviestalent Academy bieden we onze opleiding ook aan voor jonge talenten die in dienst zijn bij onze opdrachtgevers. Zij krijgen dan net als onze eigen adviseurs de beste training en opleiding. Met de Academy bieden we opleiding en training in modules passend bij de nieuwe generatie starters op de arbeidsmarkt. Zo hebben onze opdrachtgevers de mogelijkheid om te investeren in de persoonlijke en vakmatige ontwikkeling van jonge professionals. Starters en jonge professionals tussen de 24 en 30 jaar die al even aan het werk zijn, kunnen per module gebruikmaken van onze opleiding.

Ontdek academy

Op zoek naar talent? Of je talent ontwikkelen?

Vind Talent Werken bij