Zideris

Programmaondersteuning Zideris

De opdracht:
Zideris is een kleinschalige organisatie met een eigen gezicht die professionele begeleiding en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.
Binnen Zideris was er behoefte aan meer focus en structuur in de inspanningen binnen de organisatie. Aan de hand van twee programma’s op het gebied van arbeidsmarkt en doelgroepenontwikkeling proberen ze dit op hun eigen manier vorm te geven. Met het programma arbeidsmarkt willen ze beter bereid zijn nieuw personeel aan te trekken en te behouden. Daarnaast willen zij met het programma doelgroepenontwikkeling de zorgvraag van cliënten op de juiste manier kunnen beantwoorden. Jolijn is betrokken bij deze programma’s als programmaondersteuner.

De aanpak:
Jolijn begeleidt een deel van de sessies voor het opzetten van het programma, begeleidt het proces in het vormgeven van de DIN (Doel Inspanningen Netwerk), zorgt voor de verslaglegging en het vastleggen van acties.

Resultaat:
Het resultaat van deze opdracht is in eerste instantie twee programma’s draaiende te hebben binnen de organisatie, waarna de inspanningen op den duur geborgd zullen worden in de organisatie zelf.

Opdrachtgever:
Zideris
Branche:
Onze adviseur op dit project

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij