Zorg

De zorg in Nederland staat voor grote uitdagingen. Adviestalent legt in dat dynamische speelveld de basis voor vooruitgang.

Financiering van de zorg, digitalisering & innovatie, kwaliteit & veiligheid: het zijn slechts enkele thema’s die bij alle zorginstellingen spelen. Daarbij wordt steeds meer gewerkt vanuit waardengedreven zorg, de patiënt staat centraal.  Bijblijven en vooruitkijken is de uitdaging. Een complex speelveld!

Adviestalent heeft een mooi portfolio aan opdrachten in projecten en programma’s, met Twynstra Gudde op de achtergrond is onze kennis  van de zorg “state of the art”. Als jonge professionals zijn wij nieuwsgierig naar de ontwikkeling van nieuwe initiatieven, zoals eHealth concepten en patiëntenportalen. Daarnaast krijgen wij veel energie van het neerzetten van mooie resultaten. Graag brengen wij onze creativiteit en daadkracht in om te komen tot zorgconcepten die aansluiten bij de organisatie – en de behoefte van de patiënt. Wij willen een bijdrage leveren aan een goede en betere zorg!

U kunt ons inzetten als “aanjager” binnen uw projectorganisatie: plannen, organiseren, informeren en het najagen van acties om tot resultaten te komen. Het zit ons in het bloed. In de rol van analist brengen wij processen, zorgpaden  en patiëntervaringen in kaart. Daarmee zorgen we voor een solide basis van waaruit gewerkt kan worden.

“Manon heeft veel werk verzet. In korte tijd moesten 40 mensen geïnterviewd worden en 5 focusgroepen georganiseerd. Mede dankzij Manon haar strakke planning en tijdsbewaking is dit gelukt. Goed om te zien dat Manon zich inleeft, maar toch ook de focus van het gesprek kan bewaken.”
Corrien van Haastert
Senior Beleidsmedewerker
Patiëntenfederatie Nederland

Op zoek naar talent? Of je talent ontwikkelen?

Vind Talent Werken bij