Vol enthousiasme en ambitie

Na mijn bachelor Bestuur- en Organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht heb ik de master Publiek Management gevolgd. Tijdens die master kwam ik tijdens het vak Advieskunde in aanraking met advisering. Ik schreef een advies voor de gemeente Utrecht en leerde daarnaast Adviestalent kennen. De enthousiasme, energieke en gedreven adviseurs spraken mij enorm aan. Ik herkende mijzelf erin. Ik ben ambitieus, wil mijzelf ontwikkelen en vol passie een bijdrage leveren aan publieke sector. Dat is precies wat Adviestalent te bieden heeft.  

Verbinden voor de praktijk

Mijn interesse gaat voornamelijk uit naar sectoren onderwijs en zorg. Het zijn de vitale organen waar de samenleving op is gebouwd. Helaas bestaan er nog veel eilanden tussen en binnen organisaties in deze sectoren. Ik wil een bijdrage leveren aan het verbinden van die eilanden. Zo kan tijd, geld en energie worden bespaard en worden geïnvesteerd in de cliënten in de zorg en de kinderen klas. Zij moeten centraal staan. Door met de verschillende partijen in gesprek te gaan en op zoek te gaan naar kansen voor verbinding en dat vervolgens te realiseren, kunnen er concrete resultaten worden geboekt die impact hebben op de praktijk.  

Kenmerken van Albert

Proactief, enthousiast, gedegen en resultaatgericht: deze woorden typeren mij. Ik ben een mensgerichte teamspeler die in staat is om mensen en organisaties te verbinden en belangen te verenigen.  

Contact talent

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij