Achtergrond

Tijdens mijn studies Communicatie- en Organisatiewetenschap heb ik mij verdiept in organisatieverandering en het verbeteren van samenwerking binnen organisaties. In gesprek gaan met werknemers, achterhalen wat er bij hen speelt, en samenwerking binnen een organisatie mogen onderzoeken en helpen verbeteren vond ik heel leuk om te doen. Deze ervaring met, en interesse om organisaties van buiten naar binnen te benaderen en zo verder te helpen bracht mij bij Adviestalent.

Open blik en oplossend vermogen

Als Organisatiewetenschapper heb ik ervaring in het ontdekken van raakvlakken en knelpunten binnen samenwerkingspraktijken. Ik ben van nature nieuwsgierig en erg geïnteresseerd in het waarom binnen organisaties. Achterhalen wat ergens echt speelt door het stellen van de juiste vragen, en vervolgens samen met de organisatie werken aan verbetering is iets wat ik graag doe. Ik ben altijd op zoek naar hoe dingen nog beter kunnen en zet mijn nieuwsgierigheid en open blik in om tot oplossingen te komen.

Kenmerken van Bente:

Enthousiast, betrokken, verantwoordelijk en gestructureerd. Als ik iets doe zet ik me volledig in om tot een goed resultaat te komen en probeer ik anderen aan te steken met mijn enthousiasme.

Inspiratie/filmpje

De film Visages, Villages, staat voor mij symbool voor het idee dat samenwerking tussen heel verschillende partijen kan leiden tot creatieve vernieuwende ideeën. In zo’n samenwerking kan je veel van elkaar leren en samen verder komen tot een out-of-the-box oplossing.

Studie:
Communicatie- en organisatiewetenschappen
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij