Niets is zo constant als verandering

Maatschappelijke vraagstukken analyseren en oplossen vanuit verschillende perspectieven is iets wat ik met veel plezier al deed tijdens mijn studies sociale wetenschappen en internationale ontwikkelingsstudies. Ik heb geleerd om vanuit een interdisciplinair perspectief op een kritische en creatieve manier naar complexe vraagstukken te kijken. In een samenleving waar niets zo constant is als verandering is het oplossen van een specifiek vraagstuk maatwerk, en daarmee juist zo uitdagend en interessant. Adviestalent biedt een dynamische omgeving waar ik mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe vraagstukken en omgevingen goed in kwijt kan. Ik krijg bij Adviestalent de kans om – door in verschillende sectoren en bij verschillende organisaties aan de slag te gaan -mij continu verder te ontwikkelen.

Verbinden en afmaken

In mijn werk ben ik resultaatgericht, daadkrachtig en enthousiast. Ik ben niet bang om in het diepe gegooid te worden en deins niet terug voor een uitdaging. Zodra ik ergens aan begin zet ik me met volle overgave in voor datgene dat er van me gevraagd wordt. Ik doe er alles aan om goed werk af te leveren. Ik neem gemakkelijk een zelfstandige rol aan en neem initiatief wanneer ik zie dat dat nodig is. Mijn gevoel voor onderlinge verhoudingen en mijn oprechte interesse maken dat ik verschillende belangen goed kan doorgronden en snel verbinding weet te leggen. Zo kom ik samen met een opdrachtgever tot concrete en duurzame resultaten.

Persoonskenmerken

Mijn enthousiasme en proactieve houding typeren mij als persoon. Ik ben betrokken en zorgvuldig en sta voor anderen klaar, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik ben een teamspeler en een doorzetter en mensen kunnen op mij bouwen. Ik sta open voor kritiek zodat ik als persoon kan blijven groeien.

Inspiratie

Deze foto inspireert mij omdat het beklimmen van deze berg in Bolivia (6088 meter hoog) in eerste instantie voor mij een onmogelijke uitdaging leek. Na het bereiken van de top werd ik herinnerd aan het feit dat veel mogelijk is, zolang je niet opgeeft.

Contact talent

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij