Interdisciplinaire blik

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in maatschappelijke vraagstukken. Eén thema trekt specifiek mijn aandacht: duurzame ontwikkeling. Ik heb mij dan ook na de bachelor Sociologie gericht op duurzaamheid. De masterstudie Sustainability Science and Policy heeft mij veel geleerd over duurzaamheid en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Ik heb een scherpe en interdisciplinaire blik ontwikkeld, wat essentieel is voor het begrijpen van duurzaamheidsvraagstukken. Bij Adviestalent kan ik werken aan diverse maatschappelijke vraagstukken én mij verder persoonlijk ontwikkelen.

Samen

Samen kijken, denken, doen. Dat vind ik leuk! Ik probeer altijd het maximale uit mezelf te halen en anderen te motiveren met mijn enthousiasme. Ik krijg energie van het omzetten van complexe materie naar heldere taal (het versimpelen), al helemaal in teamverband en als ik daarmee een positieve bijdrage aan de samenleving kan leveren.

Kenmerken van Eva

Ik ben leergierig, resultaatgericht en met mijn enthousiasme zorg ik voor beweging. Mijn kracht ligt bij het structureren en doorvragen om zo concreet te worden.

Inspiratie

Ik word geïnspireerd door de natuur en hoe de natuur werkt. Neem het Waddengebied, waar ik zelf heel graag kom. Een enorm ecosysteem, waarin iedereen samenleeft: van hele kleine organismen tot aan de grijze zeehond. Alles is met elkaar verbonden. Dat vind ik zo mooi en overweldigend! De film WAD brengt dit heel mooi in beeld. https://www.youtube.com/watch?v=ho6eaEhcoeg  

Talent:
Adviseur
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij