Achtergrond 

Ik ben afgestudeerd in de richting van gezondheidswetenschappen. Na mijn bachelor met de focus op de preventieve tak van de gezondheidszorg, ben ik mij in mijn master Healthcare Policy, Innovation and Management meer gaan specialiseren op de innovatieve en beleidsmatige kant van de zorg. Dat is waar nu ook mijn ambities en interesses liggen. Als adviseur bij Adviestalent krijg ik de kans mijn theoretische kennis toe te passen en te verrijken met werkervaring in de gezondheidszorg.  

Uitdaging  

Wat mij uitdaagt in de zorgsector is dat je altijd te maken hebt met het ethische aspect van de patiënt. Hoe krijg je de hoogste kwaliteit zorg op de juiste manier op de goede plek? Een complex vraagstuk dat snijdt aan verschillende belangen. Dat is ook precies wat mij energie geeft in mijn dagelijkse bezigheden als adviseur. Als het lukt om met mijn impact ingewikkelde tegenstellingen te veranderen in een win-win situatie voor de betrokken stakeholders, dan ben ik tevreden. 

Kenmerken  

Mijn aanstekelijke enthousiasme en positivisme zorgen ervoor dat ik niet stil sta en voortdurend bezig ben om het uiterste uit mezelf maar ook uit de organisatie te halen. Ik wil resultaat op tafel krijgen en bereik dat het liefste met een team vol gemotiveerde en gedreven mensen die hetzelfde doel nastreven.   

Inspiratie  


Onderstaand filmpje (tikkeltje Amerikaans) laat voor mij goed de essentie van mijn werk zien. Naast dat het hebben van succes belangrijk is, ben ik van mening dat de weg er naar toe en wat je achterlaat zorgt voor de drive om elke dag plezier uit je werk te halen. Success is incredibly important, but even more important than success, is having an impact”.   

 

Studie:
MSc. Healthcare Policy, Innovation & Management
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij