"Een strategie succesvol uitvoeren is vaak moeilijker dan het bedenken ervan. Denk net zo goed na over de acties die je morgen gaat doen als over het vergezicht in 2030!"

Verandering en verbetering

Van verander- en samenwerkingsvraagstukken word ik enthousiast. Mijn studies Verandermanagement en Museumstudies sluiten hier goed bij aan. Aan de ene kant ben ik voortdurend op zoek naar mogelijkheden om dingen anders en beter te doen. Anderzijds heb ik gevoel voor de context waarin dit gebeurd; ik pas me makkelijk aan nieuwe situaties aan door mijn open houding en oog voor de omgeving.

Ambitie en afwisseling

Wanneer er veel van mij wordt gevraagd functioneer ik op mijn best, ik leg de lat hoog en hou van uitdagingen. Ik ben doelgericht; of het nu gaat om het organiseren van bijvoorbeeld een congres of het opzetten en uitvoeren van een onderzoek, ik neem graag het initiatief. Daarbij werk ik graag projectmatig en in teamverband. Het samen naar resultaat en oplossingen werken geeft me energie. Adviestalent biedt mij een ambitieuze en afwisselende omgeving van waaruit ik me telkens opnieuw in uiteenlopende opdrachten kan vastbijten. Daarnaast is er volop ruimte voor opleiding en reflectie, waardoor ik me als persoon en professional kan ontwikkelen.

Kenmerken Fieke

Ik ben resultaatgericht, creatief en analytisch. In samenwerkingsverbanden breng ik mensen in beweging en leg ik snel verbanden. Mijn werkwijze kenmerkt zich door: het nemen van initiatief, mijn enthousiasme, mijn goede analytische vaardigheden en een gestructureerde aanpak.

Inspiratie

Iedereen ervaart de werkelijkheid op zijn eigen manier; ik vind het interessant wanneer er in teamverband verschillende perspectieven samenkomen die elkaar versterken of juist dwarszitten. Onderstaand schilderij, De Sterrennacht, vind ik een prachtig symbool van een krachtig perspectief. Ik hou ervan hoe Vincent van Gogh alledaagse onderwerpen op zijn eigen krachtige manier verbeeldt. Ik bewonder zijn werk en vind zijn passie, gedrevenheid, verbeeldingskracht en ontzettend harde werken inspirerend.

(Vincent van Gogh, De Sterrennacht, 1889, olieverf op doek, 73 × 92 cm, Museum of Modern Art, New York)

Studie:
Master Organisaties, Verandering en Management & Master Museumstudies
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij