Snijvlak overheid en bedrijfsleven

Ik heb een achtergrond in International Business & Economics met een focus op de ontwikkeling van landen waarbij niet alleen de overheid een belangrijke rol speelt, maar ook het bedrijfsleven. Zowel in mijn scriptie over microkredieten als in eerdere werkervaring heb ik gemerkt dat ik het boeiend vind om bezig te zijn met vraagstukken die zich op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven bevinden en daarmee impact hebben op de maatschappij. Deze kans krijg ik bij Adviestalent door in verschillende sectoren en bij verschillende organisaties aan de slag te gaan.

Inhoudelijke drive

Met mijn internationale en bedrijfseconomische achtergrond doorgrond ik vraagstukken waarbij ik verschillende perspectieven betrek in het zoeken naar een oplossing. Ik word gedreven door een sterke inhoudelijke component, waarbij ik in het diepe duik en mijzelf een onderwerp eigen maak. Resultaatgerichte organisaties met een hoog werktempo geven mij energie.

Kenmerken van Floor

Ik ben een teamspeler, doorzetter en zoek graag proactief naar oplossingen. Met mijn daadkrachtige aanpak ga ik nieuwe uitdagingen niet uit de weg.

 

 

Studie:
International business en economie
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij