Passie voor het adviseren

Tijdens mij studie Bestuurskunde en stages heb ik veel ervaring opgedaan met strategisch advies geven aan de (semi-)publieke sector. Ik heb echter gemerkt dat ik ook veel plezier haal uit opdrachten die meer aan de implementatiekant van het adviesvak liggen. Ik ben van mening dat het werk van een adviseur niet ophoudt bij strategisch advies aan de voorkant, maar dat de implementatie aan de achterkant zeker zo belangrijk is voor de duurzaamheid van een advies. Het mooie aan het werken bij Adviestalent is dat ik de mogelijkheid krijg om mij met beide facetten van het adviesvak bezig te houden.

Pragmatisch en analytisch

Door mijn achtergrond in het HBO en het WO, heb ik zowel een pragmatische als een analytische blik. Deze combinatie maakt dat ik in staat ben complexe (beleids-)vraagstukken te vertalen naar praktische oplossingen. Ik kom goed tot mij recht in organisaties waar ik moet werken in een complexe en snel veranderende omgevingen. In deze omgevingen ben ik iemand die graag de kennis en kunde van de verschillende stakeholders verbindt, want samen kom je verder dan in je eentje.

Kenmerken van Freija

Ik ben een enthousiast persoon met een proactieve houding. Mijn manier van werken kenmerkt zich door mijn gestructureerde aanpak, mijn doelgerichtheid en doorzettingsvermogen bij lastige opgaven.

Inspiratie

Het onderstaande filmpje laat een stuntvlieger zien die in aan het oefenen is op zijn vrije kür (aaneenschakeling van een looping en andere trucjes met een vliegtuig). De bewegingen die hij maakt voor deze kür moeten zo nauwgezet zijn dat het een grondige oefening vergt om ze in de lucht uit te kunnen oefenen. Ik vind de opperste concentratie van de man bewonderenswaardig, omdat je in onze huidige maatschappij je jezelf gemakkelijk laat afleiden.

 

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij