Mijn achtergrond

Als ondernemingsrechtjurist en psycholoog met een focus op arbeids- en organisatiepsychologie houd ik ervan om verschillende perspectieven te combineren: juist het opzoeken van raakvlakken vind ik interessant. De meeste vraagstukken vragen niet om een zwart/wit benadering. Ik focus me daarom bewust niet op een specialisme, maar wissel regelmatig van invalshoek. Zo begrijp ik in mijn opdrachten zowel de juristen als de beleidsmakers, en slaag er daardoor in verbinding te leggen tussen verschillende disciplines.

In eerdere werkervaringen heb ik al kennis kunnen maken met de dynamiek van adviseren en projectmatig werken. Bij Adviestalent kan ik mijn vaardigheden hierin verder ontwikkelen in zowel het leertraject als in opdrachten zelf. De vaardigheden die ik op doe in de opleiding, kan ik meteen toepassen in opdrachten, en andersom!

Hoe werk ik?

Een opdracht maak ik me snel eigen door mijn ondernemende aard en nieuwsgierige blik. Door het stellen van kritische vragen heb ik snel door wat al heel goed gaat, maar ook waar verbetering mogelijk is. Ik zal me dan ook altijd inzetten voor vooruitgang, zowel samen met anderen in projecten als in mijn eigen kunnen. Daarbij houd ik oog op het gewenste resultaat, maar wel met een grote sensitiviteit voor de dynamiek van de omgeving.

Wat inspireert mij?

Onderstaande afbeelding illustreert voor mij dat je, door iets met aandacht anders te bekijken, ook ineens iets heel anders kunt zien. De ene keer zie je in deze afbeelding een jonge-, en de andere keer een oudere vrouw. In de waan van de dag kun je er soms aan voorbijgaan dat een andere benadering mogelijk is. In mijn werk probeer ik dit inzicht actief toe te passen door soms bewust afstand te nemen. Door een stapje terug te doen kan je pas echt stappen maken!

 

Studie:
Ondernemingsrecht en Arbeid, Organisatie en Gezondheid
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij