Er uit halen wat erin zit

Het ontdekken en benutten van potentieel in mensen en organisatie drijft mij als Adviseur bij Adviestalent. In organisaties waar ik aan de slag mag zoek ik naar kansen en help ik deze te pakken. Ik probeer mensen te stimuleren om hun kwaliteiten te benutten en zich te ontwikkelen. Als sporter en trainer weet ik wat het vereist om constant in ontwikkeling te zijn. Kritisch zijn, tegenslagen verwerken en de uitdaging aangaan. Dit zijn cruciale vaardigheden om het maximale uit jezelf en je omgeving te halen.

Achtergrond

Tijdens mijn studie Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik in het bijzonder geïnteresseerd geraakt in verandervraagstukken. De complexiteit van veranderen fascineert me. Zowel binnen mijn studieactiviteiten als in verschillende (sport)besturen heb ik deze fascinatie verder ontwikkeld. Ik ben ervan overtuigd dat inlevingsvermogen, draagvlak en leiderschap essentiële factoren zijn bij verandering. Daarnaast ben ik een organisator. Ik zet graag evenementen en bijeenkomsten op en doe dit met een goede balans tussen vorm en inhoud.

Persoonskenmerken

Als er druk op de ketel staan ben ik op mijn best. Ik hou het hoofd koel en vindt het overzicht. Daar werk ik hard voor! Ik sta open voor kritiek zodat ik als adviseur en mens  kan groeien. Daarnaast neem ik de tijd om goed naar mensen te luisteren.

Verwijzing inspiratie

Ik heb enorme bewondering voor mensen en organisaties die het lef hebben om dingen anders te doen. Wat ze anders doen maakt niet uit, dat ze het anders doen maakt het bijzonder. Een prachtig voorbeeld is Dick Fosbury. Hij had het lef om het bestaande los te laten en met succes!

Studie:
Master Publiek Management
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij