Positief en vernieuwend

Nadat ik de opleiding managementassistent positief heb afgerond kreeg ik bij Adviestalent de kans om hier aan de slag te gaan. Wat mij bij het eerste contact gelijk opviel was de positieve sfeer die hier hangt. Ik zit hier echt op mijn plek, werken met adviestalenten met zo’n vernieuwende blik is ontzettend leuk en tegelijkertijd erg leerzaam.


Met plezier naar mijn werk

Mijn werkzaamheden bij Adviestalent zijn enorm divers. Zo zijn mijn twee grootste taken het plannen/coördineren van de opleidingen en daarnaast het ondersteunen van één van onze directeuren met het beheren van de agenda en verwerken van offertes. Naast deze taken zorg ik samen met Gerda en Jessica voor een goede backoffice. Van het mede organiseren van een Adviestalentbijeenkomst tot het eerste contact onderhouden met sollicitanten. En natuurlijk hoort een praatje met de adviseurs daar zeker bij. Kortom ik ga elke dag met plezier naar mijn werk!

Kenmerken van Irene

De karaktereigenschappen die mij het best omschrijven zijn: oplossingsgericht, resultaatgericht, flexibel, sociaal en enthousiast. Ik houd van overzicht en structuur. Ben een aanpakker en behulpzaam.

 

Studie:
Managementassistente
Contact talent
m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij