Energietransitie versnellen met jong talent!

Om als samenleving over te schakelen naar een duurzame energievoorziening is veranderkracht nodig. Essentieel is innoverend vermogen, lef en intrinsieke motivatie. Ik ben ervan overtuigd dat jong talent een katalysator vormt voor de actuele energievraagstukken. Out of the box, slim, met frisse energie en gedreven om zich in te zetten voor de toekomst. Onze adviestalenten blinken hierin uit!  

Verbinden en bouwen

Van nature ben ik een verbinder, gericht op het samen brengen van mensen, belangen en vraagstukken met maatschappelijke impact. Met plezier bouw ik mee aan de positionering en ontwikkeling van Adviestalent. In het bijzonder richt ik mij op het verbinden van onze talenten aan vraagstukken die zijn gerelateerd aan de energietransitie.  

Profiel

Na mijn studie Nederlands Recht heb ik Internationale Betrekkingen gestudeerd. Een periode vol verdieping, buitenlandervaringen en mooie ontmoetingen. Bij organisatieadviesbureau KplusV ben ik gestart als adviseur management- en organisatieontwikkeling binnen de publieke sector. Vervolgens heb ik mij als consultant bij KPMG Brussel verder gespecialiseerd in change management binnen de private sector.

Als energiek en gedreven persoon houd ik ervan om door te pakken in een dynamische omgeving. Ik ben een snelle denker en puzzel graag op richting, inhoudelijke correlaties en groepsdynamieken. Met mijn overtuigingskracht en enthousiasme ben ik in staat om anderen in beweging te zetten.  

Inspiratie

Boyan Slat doet mijn hart sneller kloppen. Vanaf 16-jarige leeftijd is hij bezig met het verwezenlijken van zijn grote droom: de plastic soep in de oceanen opruimen. Het inspireert me hoe gepassioneerd en succesvol hij zich inzet om het verschil te maken! Over katalysator gesproken‚Ķ ¬†http://Tedtalk film Boyan Slat op https://www.youtube.com/watch?v=ROW9F-c0kIQ  

Talent:
Business Manager energie
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij