Als organisatiesocioloog staat voor mij de vraag centraal: hoe kunnen we een team of organisatie zo inrichten dat iedereen het maximale uit zijn werk kan halen? Daarbij zijn intrinsieke motivatie en persoonlijke ontwikkeling voor mij belangrijke thema’s. Ik geloof dat wanneer mensen het naar hun zin hebben op het werk, zij optimaal kunnen presteren.

Structuur en draagvlak

Ik vind het leuk om uitdagingen binnen organisaties gestructureerd aan te pakken. Hierbij vind ik het belangrijk om op zoek te gaan naar effectieve oplossingen en hier een breed draagvlak voor te creëren binnen de organisatie. Dit doe ik door mijn positieve energie en overtuigingskracht optimaal in te zetten. Bij adviestalent doe ik dit in allerlei verschillende opdrachten. Dit maakt mijn werk uitdagend en zorgt ervoor dat ik mij snel kan ontwikkelen.

Oog voor diversiteit

Ik ben geboren met een breed scala aan oogaandoeningen waardoor ik mijn hele leven slechtziend ben. Mede hierdoor zijn participatie en diversiteit op de werkvloer voor mij erg belangrijk. Uit onderzoek blijkt bovendien dat diverse teams beter presteren en tot meer ideeën komen dan homogene teams. Zowel binnen Adviestalent als bij mijn opdrachtgevers daag ik anderen daarom graag uit om de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken.

Studie:
MSc Arbeid, Organisatie en Managementsociologie
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij