Achtergrond

Ik ben erg maatschappelijk bewogen en nieuwsgierig. Hierdoor heb ik internationaal veel vrijwilligerswerk gedaan en tijdens mijn studie bij een burgerrechtenorganisatie gewerkt. In mijn opleiding heb ik gekozen voor een brede bachelor in sociale wetenschappen en een master in internationaal recht. Wat mij vooral aansprak binnen deze studies is de mogelijkheid om complexe maatschappelijke vraagstukken te analyseren en snel eigen te maken. Dit is iets wat ik ook in mijn werk voor Adviestalent terugvind. Door wisselende opdrachten en omgevingen binnen het maatschappelijk domein word ik constant uitgedaagd en kan mezelf steeds opnieuw uitvinden.

Kenmerken

In mijn werk ben ik enthousiast, daadkrachtig en resultaatgericht. Als ik me ergens aan committeer, ga ik er helemaal voor en neem ik mensen mee in mijn enthousiasme. Ik neem initiatief wanneer ik zie dat iets moet gebeuren en pak snel een zelfstandige rol. Daarnaast heb ik een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en leg ik graag de verbinding tussen mensen.

Inspiratie

In dit fragment uit het huwelijk van Meghan Markle en Prins Harry, is te zien is hoe een Afro-Amerikaanse predikant refereert aan slavernij en aan Martin Luther King te midden van het Britse koningshuis in de Britse Anglicaanse kerk, met 2 miljard kijkers op tv. Dit raakt mij omdat het een mooi voorbeeld is van wat er kan ontstaan als verschillende werelden bij elkaar komen en verbonden raken.

Contact talent

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij