Achtergrond

Ik ben afgestudeerd in de richting van gezondheidswetenschappen met een master in governance and leadership in European public health. Hier heb ik mij bezig gehouden met onderwerpen zoals beleid en wetgeving omtrent de Europese gezondheidszorg en strategisch management, leiderschap en verandermanagement in de zorg. Ik heb het altijd fascinerend gevonden hoe de zorg georganiseerd is, zowel in Nederland als in andere Europese landen, aangezien de zorg in elk land op eigen wijze is geregeld. Deze achtergrond, samen met mijn bestuurservaring waar ik merkte dat de adviesrol mij goed lag, leidde mij naar Adviestalent.

Samenwerken

Een mooie manier van samenwerken vind ik het idee van best practice sharing. Het delen van informatie met elkaar, het uitwisselen over wat goed gaat en waar verbeterpunten liggen en zo wederzijds van elkaar te kunnen leren. Ik ben geïnteresseerd in het samen vinden van de beste weg. Het gezamenlijk uitstippelen van de mogelijkheden en afwegen van de beste richting.

Kenmerken Jolijn

Mijn manier van werken kenmerkt zich door mijn enthousiasme, mijn gestructureerde manier van werken en mijn betrokkenheid, zowel in mijn werkzaamheden als naar de mensen om mij heen.

Inspiratie

Onderstaand filmpje laat een verhaal zien wat veel indruk op mij heeft gemaakt. Maria Joao Pires staat op het punt om in het Concertgebouw te beginnen aan een stuk van Mozart als het orkest begint te spelen en een ander stuk inzet dan zij had verwacht. Ik vind het inspirerend omdat het laat zien hoe ongelooflijk goed haar geheugen is en dat de bemoedigende woorden van de dirigent haar genoeg zelfvertrouwen geven om het toch te proberen.

 

Studie:
MSc Governance and Leadership in European Public Health
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij