Breed perspectief en nieuwsgierig

Complexe vraagstukken analyseren en oplossen deed ik al met veel plezier in mijn studies rechten en filosofie. Door mijn studieachtergrond ben ik me bewust van bestaande kaders maar kan ik ook daarbuiten denken. Tijdens een jaar in de Verenigde Staten en Canada heb ik mij verder verdiept in internationale betrekkingen en politiek. Adviestalent biedt een dynamische omgeving die tegemoetkomt aan mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe omgevingen en vraagstukken, en een plek waar ik mij continu verder kan ontwikkelen.

Hoe ga ik te werk?

In mijn werk combineer ik mijn analytische vaardigheden met een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en verschillende belangen. Daarbij daag ik mezelf graag uit en maak ik nieuwe informatie snel eigen. Ik pak gemakkelijk een zelfstandige rol en neem initiatief wanneer ik zie dat iets moet gebeuren. Samen met een opdrachtgever zal ik altijd zoeken naar de gewenste resultaten in een opdracht en mij daar volledig voor inzetten.

Inspiratie

Onderstaand filmpje heeft veel indruk op mij gemaakt. Een meisje van dertien dat (van haar eigen spaargeld) naar de VN is afgereisd en wereldleiders toespreekt over de urgentie van klimaatverandering. Dat iemand op jonge leeftijd al gedreven is om een verschil te maken, en dat met zo’n krachtige speech succesvol doet, inspireert mij.

Studie:
LLM Encyclopedie en filosofie van het recht en MA Philosophy of Law
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij