Brede interesse 

Ingewikkelde maatschappelijke vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken en schaalniveaus benaderen; dat is wat ik het allerleukst vond aan mijn twee multidisciplinaire studies op het gebeid van Internationale Betrekkingen en Veiligheid. Ik ben blij dat ik dit heb kunnen toepassen in mijn werk op de Nederlandse Ambassade in Mexico-Stad en voor het Rode Kruis. Met deze brede interesse voor allerlei thema’s binnen de publieke sector zit ik bij Adviestalent helemaal op de goede plek. Met een enorme variëteit aan opdrachten biedt Adviestalent mij niet alleen een boost voor mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook de afwisselende en prikkelende werkomgeving die ik als young professional nodig heb om te ontdekken wat ik leuk vind en wat bij mij past.     

Mensgericht 

Ik krijg enorm veel energie van het werken aan de verbetering van organisaties die sociale impact hebben. Op die manier kun je namelijk (direct of indirect) écht een positieve maatschappelijke bijdrage leveren en de daad bij het woord voegen. Ik werk graag mensgericht en heb altijd oog voor verschillende belangen. Ik kan goed luisteren, reflecteren en op die manier achterhalen wat er binnen een organisatie speelt. Daarnaast vind ik het leuk om structuur aan te brengen in lastige materie. In mijn opdrachten probeer ik altijd het maximale uit mijzelf en de organisatie waarvoor ik werk te halen.   

Kenmerken 

Ik ben betrouwbaar, een doorzetter en leergierig. Mijn enthousiaste werkhouding heeft vaak een aanstekelijke werking op anderen.  

“Think globally, act locally” 

Een grote inspiratie voor mij is Engelse primatologe en antropologe Jane Goodall. Haar passie voor de natuur en chimpansees, en haar wilskracht en lef om naar de jungle in Afrika af te reizen om deze dieren beter te leren begrijpen en hun leefgebied te beschermen, vind ik heel bijzonder.  

 

Studie:
MSc. Crisis and Security Management
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij