Bijdrage leveren aan onze zorg

Vanuit mijn achtergrond in biomedische wetenschappen heb ik veel kennis opgedaan over de zorg in Nederland. Hierbij heb ik mij onder andere beziggehouden met beleid in de zorg, procesanalyses, besliskundig moduleren, maar heb ik ook veel klinische kennis opgedaan. Zo heb ik een mooi beeld kunnen vormen over wat er allemaal goed, maar ook minder goed gaat in ons zorgsysteem. Dit heeft mij geïnspireerd om, als adviseur bij Adviestalent, een bijdrage te leveren aan de verbetering van de kwaliteit van onze zorg in Nederland.

Iedere opdracht is een mooie uitdaging

Binnen mijn projecten maak ik snel verbinding met het team en ga ik gestructureerd te werk. Dit biedt mij de mogelijkheid om snel kennis op te doen over het bedrijf en zo raakvlak te creëren. Ik houd ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan en wil van iedere opdracht veel leren, maar hoop ook dat anderen van mij kunnen leren. Ik heb onder andere projecten uitgevoerd voor het ministerie van VWS en het Radboudumc, maar bijvoorbeeld ook voor ACE (Automotive Center of Expertise). Allen zeer verschillend van aard, maar uit iedere opdracht haal ik veel energie! Ik ben benieuwd waar Adviestalent mij in de toekomst allemaal zal brengen.

Kenmerken van Marcel

Ik ben gedreven en houd van aanpakken. Dit is in mijn privéleven ook sterk terug te zien tijdens mijn sport. Ik sport fanatiek meerdere malen per week en pas er mijn volledige leefstijl op aan. Daarbij probeer ik telkens nieuwe inzichten over gezondheid te zoeken en uit te proberen. In mijn vriendenkring word ik daarom ook wel vaker de ‘health goeroe’ genoemd! Ik streef naar het vinden van oplossingen en verbetering op een creatieve manier. Ik kan gemakkelijk contacten leggen en probeer hierbij mensen te verbinden. Ik kan goed zelfstandig werken, maar haal ook veel voldoening uit samenwerking met anderen.

Inspiratie

Trendwatcher Adjiedj Bakas schetst de toekomst van de zorg. Aan welke zorg kan Nederland een voorbeeld aan nemen en wie kan van ons zorgsysteem een voorbeeld nemen? Een film die mij aan het denken heeft gezet en motiveert om de zorg te willen verbeteren. Laten we van elkaar leren en samen een betere toekomst voor de zorg maken!

 

Studie:
Master Biomedische wetenschappen
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij