"Als directeur van Adviestalent vind ik het een voorrecht om met deze jonge professionals te mogen werken en ze elke dag resultaten voor onze opdrachtgevers te zien bereiken."

Functie

Directie Adviestalent

Jong talent als sleutel tot vernieuwing

In een maatschappij die snel verandert wordt een groot beroep gedaan op het vermogen tot innoveren, verbinden, ondernemen en reflecteren van organisaties. Zeker in de publieke sector kunnen organisaties het niet meer alleen en “op de oude manier”. Het vermogen tot vernieuwen in een organisatie, cultuur, werkwijze en gedrag is het onderscheidende kenmerk van succesvolle organisaties anno 2018.

De energie, denkkracht en creativiteit die nodig is voor deze vernieuwing hebben de adviseurs van Adviestalent in overvloed. Als jonge toptalenten selecteren wij ze op hun vermogen om ‘hands ons’ bij te dragen aan de uitdagingen waar we als samenleving voor staan. Of dat nu in de zorg, het onderwijs, bij de overheid of het bedrijfsleven is, wij helpen onze opdrachtgevers met analyses, organiseren, advies en het boeken van resultaten.

Als directeur van Adviestalent vind ik het een voorrecht om met deze jonge professionals te mogen werken en ze elke dag resultaten voor onze opdrachtgevers te zien bereiken.

Na mijn studie Milieuhygiëne bij de Wageningen University heb ik 15 jaar gewerkt als adviseur en manager in de (semi)publieke sector.  Deze rollen heb ik gecombineerd met die van ondernemer als partner bij KplusV Organisatieadvies. Vraagstukken op het snijvlak van overheid en bedrijfsleven hadden mijn bijzondere interesse. Opdrachtgevers waren gemeenten, toezichthouders, de Rijksoverheid en verschillende uitvoeringsorganisaties.

Na 15 jaar advieservaring heb ik de stap gezet naar een directiefunctie bij een publieke uitvoeringsorganisatie in het oosten van het land. Daar ben ik in de praktijk bezig geweest met duurzaamheids- en energievraagstukken en hebben we samen met de aandeelhoudende gemeenten concrete stappen gezet richting een meer circulaire economie.

Binnen Adviestalent richt ik mij vooral op de overheid en publieke partijen. Ik geloof dat er in de maatschappij een belangrijke rol voor hun is weggelegd, maar dat die efficiënter en innovatiever kan worden uitgevoerd. De eigenheid, het talent en de drive van de jonge adviseurs van Adviestalent kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren!

Kenmerken van Mark

Ik houd ervan om ingewikkelde uitdagingen hanteerbaar te maken. Met mijn energie en enthousiasme breng ik beweging en voortgang. Vernieuwen door mensen in hun kracht te zetten, verbinden door gebaande paden te verlaten en op zoek te gaan naar nieuwe manieren en mogelijkheden. Dat doe ik met beide voeten op de grond en met oog voor mensen, context en proces.

Inspiratie

Veranderingen vragen om leiderschap en het vermogen tot verbinden. Onderstaand fragment staat in mijn geheugen gegrift als symbool hiervoor!

Studie:
Master Milieuhygiene
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij