Maatschappelijke vraagstukken

Van jongs af aan ben ik erg maatschappelijk betrokken en geïnteresseerd in hoe een samenleving wordt ingericht. Dit kwam naar voren tijdens mijn studies politicologie en internationaal recht, waar ik met veel plezier complexe vraagstukken oploste. Ook naast mijn studie heb ik veel gedaan om dit in de praktijk te brengen. Tijdens mijn stages, bestuursjaar en vrijwilligerswerk leerde ik dat een beter argument niet altijd wint; minstens zo belangrijk is hoe organisaties omgaan met vraagstukken en mensen meenemen. Bij Adviestalent komt dit samen en krijg ik de kans om te werken aan projecten met grote maatschappelijke impact. Hier kan ik organisaties helpen het beste uit zichzelf te halen en mezelf continu blijven ontwikkelen.

Mensen verbinden en samen vooruit

Ik krijg energie van het bij elkaar brengen van mensen uit verschillende omgevingen en ben ervan overtuigd dat een breed draagvlak essentieel is voor het bereiken van het beste resultaat. Daarbij heb ik oog voor wisselende belangen en groepsdynamieken. Ik vind het belangrijk om in mijn werk waarde toe te voegen en maak zaken graag concreet, door actie te ondernemen kom je verder. Samen met de opdrachtgever ga ik op zoek naar progressie, zonder daarbij de inhoud te verliezen.

Kenmerken

Ik presteer het beste in diverse teams; diversiteit en authenticiteit zijn voor mij erg belangrijk. Ik ben enthousiast, daadkrachtig en pak gemakkelijk een zelfstandige rol op.

Inspiratie

Simon Sinek ontcijfert hier waarom grote leiders in staat zijn om anderen te inspireren tot actie: ze weten waarom ze het doen. Zowel persoonlijk als professioneel probeer ik altijd het ‘waarom’ in mijn achterhoofd te houden. Alleen zo kun je andere mensen mee krijgen en een duurzame verandering in gang zetten.

Studie:
Political science en international law
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij