Achtergrond

Door mijn studies Global Health en Healthcare Policy, Innovation & Management raakte ik gemotiveerd om mij in te zetten voor betere organisatie van de gezondheidszorg. Na betrokken te zijn geweest in wetenschappelijke onderzoeken over medisch onderwijs besloot ik dat ik toch liever in de praktijk aan de slag wilde gaan. Adviestalent is een unieke organisatie die zich bezig houdt met maatschappelijke vraagstukken, zoals zorg, en waar naast werk ook veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor was mijn keuze voor Adviestalent snel gemaakt!  

Kenmerken 

Ik ben erg enthousiast en kan anderen hier goed in meenemen. In mijn werk ben ik doelgericht en gestructureerd, waarbij ik gebruik maak van een persoonlijke aanpak. Daarnaast heb ik oog voor zowel de algehele context als voor detail.  

“Een van mijn grootste drijfveren is het willen helpen van mensen, het samen komen tot mooie resultaten. Dit geeft mij heel veel energie.” 

Inspiratie 

Om goede en betaalbare zorg voor volgende generaties te kunnen garanderen, moeten we kritisch kijken naar ons huidige model, en is een flinke omslag in de organisatie van de gezondheidszorg nodig. Hoewel de chirurg in dit filmpje midden in het zorgproces staat, lukt het haar toch om een kritische analyse te maken. Haar sterke visie en wilskracht om zich hiervoor in te zetten, en om anderen te overtuigen dit ook te doen, inspireert ook mij om mij in te zetten voor deze verandering.

Studie:
MSc. Global Health, MSc. Healthcare Policy, Innovation & Management
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij