Achtergrond

Door mijn biomedische onderzoeksmaster te combineren met een minor business en economie heb ik geleerd om een vertaalslag te maken tussen professionals in een kennisintensieve omgeving en de bedrijfskundige kant van een organisatie. Graag pas ik dit toe in de zorg. Als beleidsmedewerker bij een wetenschappelijke vereniging heb ik ervaring in project- en stakeholdermanagement. Deze ervaring kan ik goed gebruiken bij Adviestalent, waarbij ik mijn blik op het zorgveld kan verbreden en verdiepen.

Verbinden van mensen en ideeën

Luisteren, kritische vragen stellen en vanuit verschillende perspectieven een vraagstuk bekijken. Vanuit een open houding samenwerken met anderen om zo resultaten te behalen. Ik krijg energie van het verbinden van mensen en ideeën. Ik ben proactief en zelfstandig in mijn werk en ik kan snel nieuwe informatie mij eigen maken.

Kenmerken van Reijer

Met mijn nieuwsgierigheid en analytische vaardigheden ben ik goed in staat om met oprechte interesse aan diverse opdrachten te werken. Ik ben betrokken en enthousiast, zet mij volledig in en weet zo verbeteringen te bewerkstelligen.

Contact talent

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij