Enthousiast & nieuwsgierig

Als socioloog, bedrijfskundige en econoom met een interesse voor finance ben ik breed geïnteresseerd en opgeleid om een groots scala aan vraagstukken aan te kunnen pakken. Vanuit mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid heb ik de afgelopen jaren binnen mijn bestuursjaren, studies, stages, eerdere banen en vrijwillige functies ervaring opgedaan en vaardigheden ontwikkeld. Met al deze ervaringen en opgebouwde kennis kan ik opdrachtgevers namens Adviestalent een frisse en gedegen kijk op vraagstukken bieden.

Verbinden van mensen en organisaties

Bij ieder vraagstuk waar ik mij aan waag kijk ik hoe mensen en de organisatie(s) met elkaar kunnen worden verbonden om zo tot optimale samenwerking en kennisdeling te komen met als uiteindelijk doel het beste resultaat voor alle betrokken partijen. Mijn beide scripties schreef ik binnen het zorgveld en deze hadden te maken met organisatieontwikkeling en stimulerend leiderschap naar medewerkers.

Wat kenmerkt Robin

Het grote plaatje is mij vaak snel duidelijk en ik kan goed logisch redeneren en analyseren waardoor ik mogelijke keuzes kan objectiveren om beslissingen te kunnen nemen. Het avontuur zoek ik graag op en ik verken de grenzen waar mogelijk. Ik ben een doorzetter en zal er alles aan doen om een zo goed mogelijk resultaat af te leveren. Tijdens mijn voorzitterschap van mijn studievereniging heb ik geleerd leiding te geven aan een team, externe contacten te onderhouden, te motiveren, verschillende invalshoeken te combineren, grote evenementen te organiseren en verschillende balletjes tegelijk hoog te houden.

Ter inspiratie

Iedereen kan alles leren en wees niet bang om fouten te maken. We zijn lerende wezens en groeien door fouten te maken.

Studie:
Master Business Administration - Leadership and Management
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij