Brede blik op transities

Door mijn studieachtergrond en raadslidmaatschap in mijn woonplaats Zwolle heb ik een brede blik ontwikkeld. Of het nou om een organisatievraagstuk gaat of een maatschappelijke opgave gaat, ik houd ervan het van verschillende perspectieven te bekijken. Vooral de ‘wicked problems’ rondom de energietransitie spreken mij enorm aan: met uiteenlopende partijen samenwerken in de gezamenlijk uitdagingen op weg naar een nieuw energiesysteem. Daar word ik enthousiast van!

Wat kan ik toevoegen?

Juist doordat ik een brede blik heb, krijg ik snel oog voor de belangen die in het spel zijn. Altijd zoek ik naar manieren om die samen te brengen en te werken aan oplossingen. Ik kom snel tot de kern, ben zeer doelgericht en houd van aanpakken. Vooral als het erop aankomt, want in een dynamische omgeving waarin veel gebeurt kom ik het beste tot mijn recht.

Inspiratie

Van kwetsbaar zijn leer je het meest. Dat geldt niet alleen voor personen, maar ook voor organisaties. Dit filmpje van Brené Brown inspireert mij eerlijk te zijn over mezelf en om kwetsbaarheid als het begin van antwoorden op organisatorische en maatschappelijke vragen te zien. Zo komen we echt verder!

 

Studie:
MSc Managementwetenschappen: Strategie en Innovatie, LLM Law and Politics, MA Theology and Religious Studies
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij