Dynamische spanningsvelden

Het zijn mensen, die onze samenleving vormgeven en vooruitgang proberen te realiseren. Vooruitgang voor de één, betekent echter niet automatisch hetzelfde voor de ander. Om onze samenleving nóg iets mooier te maken, is een balans nodig tussen mens, milieu, economie en maatschappij, maar ook tussen structuur en vrije geesten. Gedurende mijn master Beleid, Communicatie en Organisatie werd duidelijk dat ik binnen deze dynamische spanningsvelden verantwoordelijkheid wil nemen. De brug naar Adviestalent werd dan ook snel geslagen. Authenticiteit wordt bij Adviestalent gewaardeerd en gestimuleerd, daarnaast krijg ik volop de ruimte mijzelf te ontwikkelen.

Verschillende perspectieven

Als adviseur doorgrond ik vraagstukken vanuit verschillende perspectieven, met een kritische en open houding. Er zijn meerdere waarheden of oplossingen en ik ga graag op zoek naar hetgeen dat het beste aansluit bij de klantvraag en context. Een complexe taak, maar ervaringen zoals stages in zowel het publieke- als private domein, leidinggeven aan zowel hoog- als laagopgeleiden en studeren in China en India helpen hierbij. Ik hecht waarde aan zelfreflectie, duurzame relaties en vertrouwen.

Winnaarsmentaliteit als fundament

Mijn doelen realiseer ik met een winnaarsmentaliteit; initiatiefrijk, veerkrachtig en positief.

Inspiratie

Peuters weten dat waarom vragen veel interessanter zijn dan wat-, wie- of waar vragen. Dat is niet zomaar, dus probeer nieuwsgierig en open te blijven kijken naar nieuwe, maar juist ook bestaande situaties.

Studie:
Master Beleid, communicatie en organisatie
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij