Ontwikkeling en brede interesses

Door mijn brede interesses in onder andere de gezondheidszorg en overheidsinstellingen sprak Adviestalent mij al snel aan. Ik heb een studieachtergrond in bedrijfseconomie en heb me vervolgens verdiept in Supply Chain Management en Health Economics. Tijdens mijn studie heb ik gemerkt dat ik me graag bezig houd met efficiëntievraagstukken, veel organisaties wil leren kennen en me continu wil blijven ontwikkelen. Met name de gezondheidszorg efficiënter maken, en daardoor betaalbaar, is een vraagstuk waar ik me graag mee bezig houd.

Waarde toevoegen

Ik verdiep me graag in complexe vraagstukken en verschillende organisaties om zo elke keer weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dit doe ik met een analytische blik en daarnaast met heel veel enthousiasme en nieuwsgierigheid. Door deze combinatie, en daarnaast door mijn optimistische kijk op vraagstukken kan ik waarde toevoegen aan maatschappelijk betrokken ondernemingen.

Kenmerken van Sophie

Ik ben een enthousiaste teamspeler, betrokken en oplossingsgericht.

Inspiratie

Ondanks dat de vrouw in dit filmpje het moeilijk heeft als fotografe in een oorlogsgebied, wil ze de wereld laten zien hoe het is om daar te leven en niet de makkelijke weg te kiezen. Haar doorzettingsvermogen vind ik bewonderingswaardig.

Studie:
MSc Supply Chain Management & MSc Health Economics
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij