Ontwikkeling en diversiteit

Constante ontwikkeling en diversiteit binnen mijn werk, dat zijn de aspecten die mij aanspreken in mijn rol als adviseur bij Adviestalent. Ik heb een brede interesse en wil graag ervaring opdoen in een groot scala aan sectoren. Door mijn bedrijfskundige achtergrond en affiniteit met innovatie vind ik het boeiend om aan zowel strategische als innovatieve vraagstukken te werken. Adviestalent biedt mij de mogelijkheid om met dit soort vraagstukken aan de slag te gaan.

Open staan voor nieuwe omgevingen

Tijdens mijn studie ontdekte ik dat ik energie krijg van nieuwe omgevingen. Ik houd van de uitdaging om een nieuwe omgeving in een korte tijd eigen te maken. In de afgelopen jaren heb ik daarom zowel nationaal als internationaal kansen aangegrepen om verschillende bedrijfsculturen te ervaren. Hier heb ik gerealiseerd hoe belangrijk het is om je flexibel op te stellen en aan te passen aan een dynamische omgeving. Als adviseur krijg je veel te maken met nieuwe organisaties en verandervraagstukken. Ik wil de essentie van het constant veranderen graag overbrengen bij organisaties.

Kenmerken Tara

Gestructureerd, positief en resultaatgericht; dat zijn kenmerken die mij typeren. Daarnaast word ik vaak in een team gezien als de stabiele, loyale factor; een rol waarin ik mij vanwege mijn nuchtere karakter en enthousiasme om overal bij te zijn goed in kan vinden.

Inspiratie

Na het zien van de TedTalk van de Nederlandse oprichters van Favela Painting Foundation raakte ik geïnspireerd door het feit dat kleine veranderingen al een enorme sociale impact kunnen hebben. Door middel van kunst maakt Favela Painting sloppenwijken leefbaarder en toegankelijker. Nadat ik zelf in Rio een van deze wijken heb bezocht, realiseerde ik mij des te meer dat kleine veranderingen al enorme waarde kunnen toevoegen.

Studie:
Master Business Administration - Strategy and Organization
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij