Vat vol verhalen

Ik heb een achtergrond in Communicatie en daarnaast ook affiniteit met filosofie, psychologie en levensbeschouwelijke thema’s. Wat me boeit aan Adviestalent, is dat er binnen onze organisatie veel moois samenkomt aan mensen, ervaringen, vragen en opdrachten: hoe breng je deze verhalen aan het licht? Het leuke aan mijn rol als communicatiemedewerker is dat ik goed zicht heb op wat er speelt.

Scherp-zinnigheid

Ik ben een opmerkzaam persoon met veel verbeeldingskracht. Iets dat ook in het werk van pas komt. Hoe zijn we met elkaar op weg? Wat betekent dit, en hoe kunnen we dichtbij de kern blijven zonder spanningen en dillema’s weg te poetsen? In mijn eerdere werk voor een vereniging voor toezichthouders in de zorg (en door regelmatig betrokken te zijn geweest bij het opstellen van toekomstvisies en kernboodschappen) stond ik veelvuldig bij dit soort vragen stil. Ik denk graag helder na en heb een scherp oog voor zowel de grote lijnen als het subtiele detail. Ik geniet ervan om hier woorden aan te geven. Naast mijn baan ben ik actief ben als dichter.

Kenmerken Willem

Enkele termen die mij beschrijven: denken én doen, veelzijdig, grondig, creatief, diepgaand, scherpzinnig, eerlijk.

Doe mee met Drs. P

In dit liedje van Drs. P komen veel dingen samen die ik waardevol vind: humor, gevatheid, taalgevoel, realiteitszin en relativering.

Talent:
Communicatiemedewerker
Contact talent
i m

Op zoek naar talent?
Of je talent ontwikkelen?

Vind talent Werken bij